А1 направи безплатен роуминга за клиентите си в Украйна. Така наши

...
А1 направи безплатен роуминга за клиентите си в Украйна. Така наши
Коментари Харесай

A1 направи безплатен роуминга в Украйна

А1 направи безвъзмезден роуминга за клиентите си в Украйна. Така наши сънародници там няма да заплащат за диалози, известия и мобилен интернет.

" В знак на взаимност и поддръжка с украинския народ и българите в Украйна А1 България ще даде безвъзмездни услуги в роуминг за нашите сънародници там. Постоянният контакт с околните е извънредно значим, изключително в сериозни обстановки като тази, по тази причина А1 краткотрайно ще направи диалозите в роуминг, късите известия (SMS) и мобилният интернет безвъзмездни за своите клиенти на мобилна услуга, които сега се намират в Украйна ", оповестиха от мобилния оператор.

По този метод компанията желае да бъде потребна с действителни каузи в този тежък миг. " В невиждана обстановка като настоящата компаниите би трябвало да бъдат виновни освен с позиции, само че и с действителни каузи. Телекомуникационните услуги са измежду най-важните в изключителни обстановки и по тази причина компанията ги дава безплатно на всички свои български клиенти в Украйна ", показаха от А1.

Друга телекомуникационна компания - " Булсатком ", спря в четвъртък излъчването на съветския държавен тв канал Russia Today. " В знак на поддръжка на украинския народ и наказание на съветската експанзия, " Булсатком " прекратява разпространението на спонсорирания от съветската страна канал Russia Today ", обяви основният изпълнителен шеф на " Булсатком " Станислав Георгиев.

От компанията прецизираха, че RT е следена от съветската страна интернационална телевизионна мрежа, която се финансира от федералния данъчен бюджет на съветското държавно управление. Тя ръководи мрежа от телевизионни канали, ориентирани към публика отвън Русия, както и дава интернет наличие на британски, испански, френски, немски, арабски и съветски език.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР